Magyar Falu Program

 

 

Magyar Államkincstár

Magyar Falu Program

 

Népszámlálás 2022

 

 
 

Kikelet szálláshely

EFOP-1.5.3-16-2017-00067

Nemzeti Művelődési Intézet

 

Tájékoztatom a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2020. május 18. napjától a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet értelmében egyszerűsített eljárás keretében nemcsak ügyfélkapu útján, elektronikus űrlap útján vagy általános célú elektronikus kérelem űrlap szolgáltatás útján, hanem e-mail útján is bejelentést tehetnek a jogszabály által meghatározott ügyekben.

Kizárólag erre a célra szolgáló e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fenti e-mail cím a beérkező bejelentésről automatikus elektronikus visszaigazolást küld.

Az engedélyköteles tevékenység - a fenti Korm. rendeletben foglalt kivételekkel – engedélyezési eljárás lefolytatása nélkül, az ellenőrzött bejelentéstől számított nyolc napon belül közölt értesítés közlését követően végezhető –a tevékenység végzésére vonatkozó jogszabályi feltételek fennállása esetén – az engedélyre jogszabályban meghatározott hatályossági időtartam alatt.

A bejelentéshez mellékelni kell az engedélykérelem előírt mellékleteit azok kivételével, amelyek beszerzése a veszélyhelyzet körülményei folytán az ügyfélre aránytalan terhet ró.

A bejelentésért az engedélyezés, valamint a kapcsolódó szakhatósági eljárások illetékének vagy igazgatási szolgáltatási díjának 50%-át kell leróni vagy megfizetni. Amennyiben engedélyezésre kerül sor, a díjat a jogszabályban megállapított díj 100%-ára kell kiegészíteni.

 Dudásné dr. Géczi Erika
jegyző

Polgármester: Liktor Róbert

Alpolgármester: Szabó Iván

Képviselők: Bárdos Józsefné, Szabó Lajosné, Liktor Károly

Bükkszentmárton Község Önkormányzat

3346 Bükkszentmárton, II. Rákóczi F. u. 78.

tel.: 36/817-326

Jegyző: Dudásné dr. Géczi Erika

Magyar államkincstár