Ügyintézés

Kikelet szálláshely

Tájékoztatom Bükkszentmárton Község lakosságát, a civil, az érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Bükkszentmárton Község Önkormányzata Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló  314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint atelepüléskép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére módosítja településképi rendeletét.

A partnerségi egyeztetés szabályairól önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk az alábbi témakörökben:

Településképi rendelet bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés

Lakossági fórum ideje: 2019. november 14. 10.00 óra

Helye: Kikelet Szálláshely

3346 Bükkszentmárton, II. Rákóczi Ferenc út 76.

A településképi rendelet készítésével kapcsolatos előzetes véleményüket 2019. november 13-ig írásban a Bélapátfalvai Közös Önkormányzati Hivatal titkárságán leadhatják, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldhetik.

Bükkszentmárton, 2019. november 4.

Liktor Róbert
polgármester